ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ADR Nord va avea un sediu nou

12:17 | 04.11.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 4 nov. /MOLDPRES/. Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) va avea condiții mai bune pentru desfășurarea activității. Executivul a aprobat decizia de transmitere cu titlu gratuit a unui imobil, situat în municipiul Bălți, din administrarea Cancelariei de Stat, gestiunea Agenției Servicii Publice, în administrarea Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, gestiunea ADR Nord, care a fost publicată în Monitorul Oficial de vineri, 4 noiembrie, relatează MOLDPRES.

Potrivit documentului, prin transmiterea construcției și obținerea drepturilor de gestiune a noului sediu, vor fi asigurate condițiile necesare pentru o mai bună și eficientă funcționalitate a ADR Nord și a Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord. În prezent, ADR Nord întâmpină dificultăți în exercitarea atribuțiilor, din cauza spațiului insuficient, precum și a accesului în clădire doar prin intrarea din spate a acesteia.

ADR Nord asigură accesul la servicii și utilități publice de calitate, prin sporirea creșterii economice, atragerea investițiilor în regiune, precum și valorificarea relațiilor pe care le-a dezvoltat în ultimii ani cu partenerii internaționali, pentru a facilita nivelul de trai al cetățenilor din regiune.

Sursa: monitorul.gov.md

img22008364

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!