ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Locuitorii din raionul Hâncești vor beneficia de consultații medicale gratuite

12:13 | 07.11.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 7 nov. /MOLDPRES/. Echipele mobile de medici specialiști vor oferi, în perioada 7–11 noiembrie, consultații profilactice gratuite populației din raionul Hâncești, comunică MOLDPRES.

Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), în săptămâna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în cinci localități din raionul Hâncești: pe 7 noiembrie – în Lăpușna; pe 8 noiembrie – în Ciuciuleni; pe 9 noiembrie – în Drăgușenii Noi; pe 10 noiembrie – în Bobeica; pe 11 noiembrie – în Stolniceni.

Tot în această săptămână, servicii medicale stomatologice vor fi prestate gratuit copiilor în patru localități din raioanele Ocnița și Comrat.

CNAM anunță că săptămâna trecută au fost efectuate examene profilactice gratuite la 1200 persoane, dintre care 540 screening pulmonar și 650 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

Foto simbol

img22008425

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!