ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cinci persoane vor candida pentru funcția de director al ANRE

14:10 | 09.11.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 9 nov. /MOLDPRES/. Cinci persoane vor candida pe 22 noiembrie curent pentru funcția de director al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică (ANRE). O decizie în acest sens a fost adoptată astăzi de către Comisia parlamentară economie, buget și finanțe, comunică MOLDPRES.

La proba interviu a concursului au fost admiși cinci candidați care au întrunit toate criteriile necesare la această etapă: Alexandru Straistari, Ghenadie Zamisnîi, Vasile Plamadeala, Alexandru Mija și Sergiu Școlinic.

Potrivit condițiilor concursului, candidații trebuie să aibă studii superioare în domeniul tehnic, economic, financiar sau juridic şi experienţă de activitate de cel puţin zece ani în unul din domeniile menţionate, dintre care cel puţin trei ani în funcţii de conducere în instituții publice sau întreprinderi din sectoarele reglementate de ANRE.

Foto simbol

img22008496

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!