ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președinția susține Campania națională de creare a spațiilor verzi „Plantează-ți viitorul”

16:58 | 12.11.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 12 nov. /MOLDPRES/. Instituția prezidențială s-a alăturat campaniei naționale de creare a spațiilor verzi „Plantează-ți viitorul”. Astăzi, o parte dintre angajații Aparatului Președintelui Republicii Moldova au plantat puieți de stejar, crescuți cu mare grijă în pepinierele din fondul forestier Telenești. Puieții au fost sădiți pe teritoriul care face parte din programul de extindere a pădurilor, de lângă localitatea Coropceni, din ocolul silvic Telenești, relatează MOLDPRES.

Specialiștii silvici din Fondul forestier Telenești i-au ghidat pe angajații instituției prezidențiale și le-au pus la dispoziție cele necesare ca acțiunea de înverzire să aibă loc. Doar prin efortul comun va putea fi mărită semnificativ suprafața pădurilor din Republica Moldova și va fi creat un mediu de viață sănătos pentru generațiile următoare. O țară verde și dezvoltată, membră a Uniunii Europene - acesta este obiectivul spre care tindem, zi de zi.

Fiecare este încurajat să se implice și să contacteze Agenţia Moldsilva pe site-ul http://www.moldsilva.gov.md/ pentru a afla cum poate contribui.

Foto: Președinție

 

img22008611

img22008611

img22008611

img22008611

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!