ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Locuitorii raioanelor Hâncești și Anenii Noi vor beneficia de consultații medicale gratuite

09:45 | 14.11.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 14 nov. /MOLDPRES/. Echipele mobile de medici specialiști vor oferi, în perioada 14-18 noiembrie, consultații profilactice gratuite populației din raioanele Hâncești și Anenii Noi, comunică MOLDPRES.

Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), în săptămâna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în diferite localități ale celor două raioane: pe 14 noiembrie – în localitatea Bujor, Hâncești; pe 15 noiembrie – la Centrul de Sănătate Hâncești; pe 16 noiembrie – în Țânțăreni, Anenii Noi; în zilele de 17-18 noiembrie – la Centrul de Sănătate Anenii Noi.

Tot în această săptămână, servicii medicale stomatologice vor fi prestate gratuit copiilor în mai multe localități din raioanele Dondușeni și Florești.

CNAM anunță că săptămâna trecută au fost efectuate examene profilactice gratuite la 1230 de persoane, dintre care 474 screening pulmonar, iar 756 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!