ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un grup de deputați din Croația vor întreprinde o vizită la Chișinău

10:10 | 18.11.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 18 nov. /MOLDPRES/. O delegație a Comisiei pentru afaceri europene din Parlamentul Republicii Croația se va afla, în perioada 21-22 noiembrie, în vizită la Chișinău, relatează MOLDPRES.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Legislativului, deputații croați vor avea întrevederi cu președintele Parlamentului, Igor Grosu, cu deputații din Comisia politică externă și integrare europeană și din Comisia securitate națională, apărare și ordine publică.

De asemenea, agenda vizitei include discuții cu premierul Natalia Gavrilița, cu viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Oleg Serebrian, și cu ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu. În cadrul discuțiilor, oficialii vor aborda diverse subiecte de actualitate, printre care situația de securitate din regiune, criza energetică și procesul de integrare europeană a Republicii Moldova.

Din componența delegației Legislativului de la Zagreb fac parte deputații Domagoj Hajduković, președintele Comisiei pentru afaceri europene, Darko Sobota, vicepreședintele Comisiei și Irena Šimunić, președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Moldova.

Foto: Parlament

img22008777

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!