ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

61 de veterani de război din raionul Ialoveni au primit distincții din partea MAI

15:06 | 18.11.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 18 nov. /MOLDPRES/. Un număr de 61 de veterani de război din localități ale raionului Ialoveni, participanți la acțiunile de luptă pentru apărarea integrității teritoriale și independenței țării au fost decorați astăzi cu distincția Ministerului Afacerilor Interne insigna ”Vulturul de Aur”, comunică MOLDPRES.

Prezentă la eveniment, secretarul de stat al MAI, Jana Costachi, le-a mulțumit veteranilor pentru patriotism, devotament, spirit de sacrificiu și curajul cu care au luptat pentru independența, suveranitatea și libertatea țării.

Manifestările de omagiere au loc în contextul implementării Programului național de acțiuni consacrate Anului Recunoștinței.

Foto: MAI

img22008791

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!