ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Oleg Serebrian a discutat cu Ambasadorul Republicii Kazahstan

17:21 | 22.11.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 nov. /MOLDPRES/. Vicepremierul pentru reintegrare Oleg Serebrian a discutat astăzi cu Ambasadorul Republicii Kazahstan în Republica Moldova, Almat Aidarbecov, transmite MOLDPRES.

Potrivit Biroului politici de reintegrare, oficialii au efectuat un schimb de opinii cu privire la situația regională din Asia Centrală și Europa de Est, în lumina evoluțiilor recent marcate, vulnerabilităților de securitate, dar și a consecințelor războiului din Ucraina.  

Totodată, viceprim-ministrul Oleg Serebrian a trecut în revistă ultimele evoluții ce vizează relația Chișinăului și Tiraspolului, stadiul actual al interacțiunii pe platformele de comunicare existente și perspectivele de avansare a dialogului pe subiecte tehnice și umanitare.

Vicepremierul l-a felicitat pe Ambasadorul Aidarbecov cu deschiderea Ambasadei Republicii Kazahstan în Republica Moldova cu sediul la Chișinău și i-a urat succes în această poziție responsabilă.

Foto: Biroul de reintegrare

img22008901

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!