ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul se va întruni în ședință la Edineț

17:25 | 22.11.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 22 nov. /MOLDPRES/. Ședința Cabinetului de miniștri se va desfășura mâine la Edineț, în incinta Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din oraș. Ordinea de zi cuprinde mai multe subiecte, inclusiv decizii de importanță majoră pentru locuitorii din nordul Republicii Moldova, informează MOLDPRES.

Potrivit Direcţiei comunicare și protocol a Executivului, după ședință va urma o conferință de presă susținută de premierul Natalia Gavrilița.

De asemenea, la Edineț prim-ministrul va vizita sălile de clasă și laboratorul IT din Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” și va avea o discuție cu membrii Consiliului elevilor, în incinta bibliotecii școlare. 

În cadrul vizitei, șefa Executivului va mai participa la evenimentul de finalizare a proiectului finanțat de UE - „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă în orașul Edineț”. 

După-amiază, premierul va fi prezent la ceremonia de livrare a echipamentului performant pentru maternitatea de la Spitalul raional Edineț, oferit de UNFPA Moldova - Fondul ONU pentru Populație, cu suportul financiar al Guvernului SUA.

Foto: Guvern

img22008902

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!