ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Igor Talmazan este noul Secretar general al Guvernului

14:17 | 23.11.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 nov. /MOLDPRES/. Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi candidatura lui Igor Talmazan pentru funcția de Secretar general al Guvernului. În cadrul aceleiași ședințe, Executivul a aprobat demisia lui Dumitru Udrea, informează MOLDPRES.

Potrivit Direcţiei comunicare și protocol a Guvernului, noul șef al Cancelariei de Stat a activat, până în prezent, în funcția de director al Serviciului Vamal. Pe parcursul anului 2019 și-a desfășurat activitatea în calitate de șef al Corpului de Control al prim-ministrului, iar, anterior, a mai deținut funcții de șef al Inspectoratului Ecologic de Stat al Republicii Moldova și viceministru al Mediului.

„Domnul Talmazan este un manager bun, care cunoaște procesele desfășurate în cadrul Cancelariei de Stat și care ne va ajuta să continuăm și să accelerăm transformările  inițiate”, a spus premierul.

Foto: Guvern

img22008940

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!