ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Impactul schimbărilor climatice asupra silviculturii și agriculturii va fi discutat la o conferință organizată de Președinție

20:35 | 24.11.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 24 nov. /MOLDPRES/. Schimbările climatice și consecințele lor asupra agriculturii și silviculturii din țara noastră sunt subiectele-cheie ce vor fi discutate, mâine, la o conferință tematică organizată de Președinție în parteneriat cu PNUD Moldova și Ambasada Suediei. Conferința va fi deschisă de șeful statului, Maia Sandu, informează MOLDPRES.

Pe parcursul zilei, participanții vor căuta soluții practice, ținând cont de specificul Republicii Moldova, și vor veni cu recomandări pentru a spori reziliența celor două sectoare la schimbările climatice. Pentru o cooperare mai eficientă, va fi lansată o platformă de interacțiune între cercetători, factori de decizie și practicieni în domeniu. 

Conferința va avea loc la Chișinău, în incinta Digital Park.

 

img22009006

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!