ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu a avut o întrevedere cu comandantul suprem al Forțelor Aliate din Europa

15:57 | 13.12.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 13 dec. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a avut o întrevedere în cadrul programul său din Belgia la Cartierul General al Forțelor Aliate (SHAPE) din orașul Mons cu generalul Christopher Cavoli, comandantul suprem al Forțelor Aliate din Europa, informează MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

În cadrul discuției oficialii s-au referit la situația regională, eforturile de consolidare a capacităților de apărare ale Republicii Moldova, aspecte ale realizării Programului Parteneriat pentru Pace, dar și contribuția țării noastre la operațiunile de menținere a păcii - în calitate de contribuitor pentru eforturile internaționale de asigurare a securității regionale.

Foto: MAEIE

img22009579

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!