ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenția Rezerve Materiale va restitui 10 milioane de lei în bugetul de stat

17:11 | 14.12.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 dec. /MOLDPRES/. Suma de 10 milioane de lei, economisită de Agenția Rezerve Materiale în procesul de achiziționare a cărbunilor, va fi restituită în bugetul de stat. O decizie în acest sens a fost aprobată astăzi de Executiv, informează MOLDPRES. 

Potrivit Direcţiei comunicare și protocol a Guvernului, în vederea achiziționării, recepționării și păstrării cantității de 3.155 de tone de cărbune, necesare pentru  completarea rezervelor de stat, Ministerul Finanțelor a alocat din fondul de rezervă al Guvernului mijloace financiare în sumă de 35 milioane 788,8 mii lei. 

Ulterior, în urma procedurilor de achiziții, Agenția Rezerve Materiale a economisit o sumă semnificativă de mijloace financiare (circa 10 milioane 734,4 mii lei), care urmează a fi alocată altor autorități publice pentru necesități sociale stringente.

Foto simbol 



img22009620

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!