ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Bunuri de 2 mln de lei au fost sechestrate de ARBI

09:08 | 03.01.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 3 ian. /MOLDPRES/. Agenția de recuperare a bunurilor infracționale (ARBI) a CNA a aplicat săptămâna trecută sechestre în valoare de peste 2 milioane de lei (circa 100 de mii de euro). Printre bunurile indisponibilizate sunt două construcții locative, o încăpere nelocativă, două terenuri agricole și unul de construcție, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, în dosarul ”Vama” au fost ridicați 675 000 de lei dintr-o casetă de siguranță și s-a aplicat sechestru pe un automobil de model Hyundai Tucson în valoare de 350 de mii de lei. În prezent, Agenția are în procedură 169 de delegații pe 120 de cauze penale în privința a 271 de subiecți. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!