ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Noul ministru al Muncii și Protecției Sociale a depus jurământul de învestire în funcție

13:03 | 10.01.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 10 ian. /MOLDPRES/. Noul ministru al Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu, a depus astăzi jurământul de învestire în fața președintelui Republicii Moldova Maia Sandu și a premierului Natalia Gavrilița, transmite MOLDPRES.

Șeful statului Maia Sandu a urat succes noului ministru în activitatea sa ulterioară. „Alexei Buzu este un specialist recunoscut în domeniu. Aveți de continuat o agendă foarte ambițioasă și contăm pe profesionalismul dumneavoastră. Prioritățile sunt clare, aveți o echipă bună la minister, care trebuie consolidată. Vă oferim tot sprijinul nostru pentru a implementa agenda stabilită”, a spus Maia Sandu.

La rândul său, prim-ministrul Natalia Gavrilița a specificat că echipa ministerului este una consolidată și a reușit să implementeze politici importante. „Îi urez succes lui Alexei Buzu și îmi exprim recunoștința pentru că a acceptat invitația de a se alătura echipei într-o perioada complicată. O să conduceți un minister care are datoria să promoveze încadrarea în câmpul muncii în condiții decente”, a afirmat Natalia Gavrilița.

Alexei Buzu este specialist în managementul politicilor publice și consultant în organizații internaționale.

Fostul ministru al Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spatari, a depus ieri o cerere de demisie, fiind invocate motive personale.

img23000143

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!