ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Circa jumătate de milion de persoane au vizitat Târgul de Crăciun din Chișinău

11:57 | 16.01.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 16 ian. /MOLDPRES/. Circa jumătate de milion de persoane au vizitat Târgul de Crăciun organizat în centrul capitalei cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Anunțul a fost făcut astăzi de primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, la ședința săptămânală a serviciilor capitalei, transmite MOLDPRES.

Potrivit edilului, căsuțele de lemn vor rămâne în Piața Marii Adunări Naționale, unde lunar vor fi organizate târguri tematice. „A fost un eveniment de amploare pe toată perioada sărbătorilor, mulțumesc tuturor colegilor și partenerilor care ne-au fost alături. Ne bucurăm că persoane din toată țara, precum și cei care au revenit acasă de peste hotare au vizitat centrul capitalei pentru a petrece timpul frumos de sărbători”, a spus Ion Ceban.

Totodată, primarul a subliniat că, începând cu ziua de astăzi, brazii și elementele decorative de Crăciun vor fi strânse din toate sectoarele orașului. Astfel, vor rămâne doar unele luminițe decorative.

Autoritățile municipale au anunțat că, în perioada ulterioară, vor fi organizate târguri și festivaluri tematice de Dragobete, târgul mărțișoarelor, cel de Paști, ale producătorilor autohtoni, agricultorilor, festivalul plăcintelor și cel al mierii.

Foto: chisinau.md

img23000292

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!