ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, efectuează o vizită de lucru la București

08:52 | 19.01.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 ian. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, efectuează o vizită de lucru la București, în perioada 19-20 ianuarie, relatează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

Agenda vizitei include întrevederi bilaterale cu președintele Camerei Deputaților a Parlamentului României, Ion-Marcel Ciolacu și cu președintele interimar al Senatului României, Alina-Ștefania Gorghiu.

Igor Grosu urmează să prezinte oportunitățile mediului de afaceri și investițional din Republica Moldova în cadrul unui eveniment desfășurat de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană. Președintele Parlamentului va fi unul dintre speakerii Recepției de Anul Nou 2023, organizată de AHK România. Evenimentul, care se va desfășura la Palatul Parlamentului de la București, va reuni peste 800 de invitați: oameni de afaceri, politicieni, reprezentanți la nivel înalt ai asociațiilor non-guvernamentale, ai administrației publice, parteneri de proiecte ai AHK România.

Foto: Parlament

img23000397

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!