ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prim-ministrul Natalia Gavrilița va efectua o vizită de lucru în raionul Ialoveni

18:06 | 19.01.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 ian. /MOLDPRES/. Mâine, 20 ianuarie, prim-ministrul Natalia Gavrilița va merge într-o vizită de lucru în satul Răzeni, raionul Ialoveni, unde își desfășoară activitatea întreprinderea socială „Floare de cireș”, specializată în servicii de catering, dar care acordă suport și centrelor de plasament pentru refugiați, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului. 

Întreprinderea promovează încadrarea în câmpul muncii a persoanelor cu dizabilități. În prezent, din totalul celor 31 de angajați - 13  sunt persoane cu nevoi speciale. 

Ulterior, șefa Guvernului se va deplasa la Consiliul raional Ialoveni, unde va avea o ședință cu reprezentanții autorităților publice locale. În cadrul întrunirii, vor fi discutate necesitățile autorităților locale din raion și provocările cu care se confruntă. 

De asemenea, prim-ministrul va avea o discuție cu locuitorii raionului și va răspunde la întrebările reprezentanților mass-mediei regionale.

img23000428

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!