ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cinci echipaje de pompieri au intervenit din nou în Portul Giurgiulești

09:14 | 20.01.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 20 ian. /MOLDPRES/. Cinci echipaje de pompieri au intervenit din nou în această dimineață în Portul Internațional Liber Giurgiulești pentru a stinge un alt rezervor (nr. 2) cu încărcătură de șrot de semințe de floarea soarelui care a luat foc, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, rezervorul nr.2 are o capacitate de 1100 tone. La momentul actual, aici sunt depozitate doar 50% din volumul total. În urma incidentului nu sunt raportate victime și nu există riscuri pentru cetățeni și infrastructura din zonă.

Un incident similar în Portul Internațional Liber Giurgiulești a avut loc pe 16 ianuarie 2023. Din cauza mocnirii unei încărcături de peste 1000 tone de produs de șrot de floarea soarelui a avut loc prăbușirea unei cisterne.

Foto: IGSU

img23000439

img23000439

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!