ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Gara Ungheni a fost menţionată într-un ghid despre cele mai bune rute feroviare din Europa

12:57 | 22.01.2023 Categorie: Regiuni

Chişinău, 22 ian. /MOLDPRES/. Gara Internațională din Ungheni a fost menționată de cea mai mare companie de ghiduri de călătorie din lume, Lonely Planet, într-un articol despre cele mai bune rute feroviare din Europa în 2023, în care se arată și despre reluarea, după o pauză de 24 de ani, a cursei Chișinău - Kiev, transmite MOLDPRES.

În articol se relatează că „traseul include o oprire la gara Ungheni din vestul Republicii Moldova, de unde se poate face conexiunea cu Iași, România, oraș al cărui aeroport este un punct strategic pentru ucrainenii care vor să plece în Europa”.

„Este un motiv de mândrie pentru ungheneni și o dovadă în plus că Ungheniul e locul UNDE NE CONECTĂM (sloganul ce însoțește brandul regiunii)”, a estimat Primăria municipiului Ungheni.

Foto: Primăria Ungheni

 

img23000479

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!