ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA, Kent Logsdon

19:04 | 23.01.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 ian. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, Kent Logsdon. Oficialii au discutat despre situația curentă din țara noastră și din regiune și relațiile dintre cele două țări, relatează MOLDPRES.

Serviciul prezidențial de presă a comunicat agenției că șefa statului a apreciat relațiile bilaterale foarte bune și a menționat importanța cooperării în mai multe domenii, în mod special cel energetic. Președintele Maia Sandu a mulțumit pentru asistența pe care SUA a acordat-o de-a lungul anilor și pentru suportul bugetar oferit recent Moldovei, în valoare de 30 de milioane de dolari, fonduri destinate pentru depășirea crizei energetice, compensarea facturilor cetățenilor și sprijinul agenților economici.

Foto: Președinție

 

img23000515

img23000515

img23000515

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!