ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Oleg Serebrian a avut o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova

15:37 | 26.01.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 ian. /MOLDPRES/. Vicepremierul Oleg Serebrian a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov. În cadrul întâlnirii, a fost reafirmată poziția Chișinăului de a găsi o soluție pașnică pentru dosarul transnistrean, bazată pe respectarea suveranității și integrității teritoriale a Republicii Moldova, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

În cadrul discuției a fost făcut un schimb de opinii pe marginea procesului de negocieri dintre Chișinău și Tiraspol. S-a menționat faptul, că în a doua jumătate a lunii februarie la Tiraspol va avea loc o nouă întrevedere de lucru a reprezentanților politici.

Vicepremierul Serebrian a abordat și subiectul situației din Zona de Securitate, referindu-se inclusiv la ultimele incidente din perimetrul acesteia, cel mai recent fiind cazul minorului Chiril A.

Foto: Biroul de reintegrare

img23000621

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!