ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ANI a lansat campania de informare „Fii Integru – Declară tot ce ai la timp!”

15:43 | 26.01.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 26 ian. /MOLDPRES/. Autoritatea Națională de Integritate (ANI) a lansat astăzi campania anuală de informare cu genericul – „Fii Integru – Declară tot ce ai la timp!”, care se va desfășura până la 31 martie curent, transmite MOLDPRES.

Potrivit ANI, campania are scopul de a informa și spori gradul de conștientizare a subiecților declarării asupra importanței completării corecte și depunerii în termen a declarațiilor de avere și interese personale anuale.

Totodată, prin intermediul acțiunii, ANI reamintește subiecților declarării, aflați în funcții publice sau de demnitate publică, despre obligația de a depune declarația pentru anul 2022, până la data de 31 martie curent.

Declarația este depusă în format electronic și poate fi completată accesând secțiunea „Depune Declarația” – Declarație on-line de pe pagina web a ANI. În același compartiment poate fi vizualizat și Regulamentul privind completarea documentului.  

De asemenea, reprezentanții ANI vor acorda suport și consultanță privind procedura de completare și depunere a declarațiilor la numerele de telefon: 022 820 619, 022 820 616 și 022 820 607.

Foto: ANI

img23000622

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!