ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a vizitat Centrul de Excelență în Horticultură și Tehnologii Agricole din Țaul

07:57 | 27.01.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 27 ian. /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu a vizitat Centrul de Excelență în Horticultură și Tehnologii Agricole din Țaul, raionul Dondușeni, unde cei 257 de elevi și 32 de profesori au condiții foarte bune de studii și de lucru, comunică MOLDPRES.

Serviciul de presă al Președinției a relatat că cu fonduri europene, în valoare de peste 20 de milioane de lei, fostul colegiu agricol a fost reparat capital și a devenit un centru de excelență modern și performant, dotat cu mobilier și echipament digital, dar și agricol. Totodată, donatorii au susținut financiar și plantarea unei livezi de cultivare, dotarea unui laborator multifuncțional precum și construcția unei sere și a unui sistem de colectare a apelor pluviale.

„Ne dorim ca școlile noastre - inclusiv cele care oferă studii profesionale și tehnice - să asigure studii și condiții de calitate tuturor elevilor și dascălilor și, împreună cu partenerii noștri europeni, vom reuși acest lucru!”, a spus șefa statului.

Foto: Președinție

img23000637

img23000637

img23000637

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!