ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului i-a felicitat pe ofițerii Serviciului de Protecție și Pază de Stat cu prilejul Zilei profesionale

13:00 | 27.01.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 27 ian. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, le-a transmis un mesaj de felicitare reprezentanților Serviciului de Protecție și Pază de Stat cu ocazia Zilei profesionale și a celei de-a 31-a aniversări a instituției, relatează MOLDPĂRES.

Serviciul de presă al Președinției a comunicat agenției că șefa statului le-a mulțumit ofițerilor pentru munca depusă la cele mai înalte standarde pentru asigurarea securității statului și i-a felicitat pentru rezultatele obținute.

În acest an R. Moldova va găzdui cel mai mare eveniment internațional din istoria țării, Comunitatea Politică Europeană, la care sunt așteptați peste 40 de șefi de state și guverne: „Siguranța tuturor acestor lideri este în mâinile voastre și va fi nevoie de multă muncă, de organizare excelentă și de responsabilitate maximă din partea fiecăruia dintre dumneavoastră pentru a reuși. Și eu am încredere că vom reuși!”, a accentuat șefa statului.

De asemenea, președintele Maia Sandu a conferit mai multe distincții de stat pentru angajații instituției, în semn de apreciere pentru profesionalism și pentru munca depusă. 

Foto: Președinție

img23000652

img23000652

img23000652

img23000652

img23000652

img23000652

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!