ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Toți operatorii de taxi vor putea prelua pasageri de la Aeroportul Internațional Chișinău

17:58 | 30.01.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 30 ian. /MOLDPRES/. Toți operatorii de taxi vor putea prelua pasageri de la Aeroportul Internațional Chișinău. Anunțul a fost făcut astăzi de vicepremierul Andrei Spînu, ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, transmite MOLDPRES.

Potrivit oficialului, operatorii de taxi vor avea o parcare amenajată, unde vor aștepta să preia pasagerii.

„La terminalul de ieșire din aeroport vor fi amplasate indicatoare care vor ghida pasagerii către taximetriști. Principiul de funcționare va fi primul venit primul servit. În așa mod, va fi evitat ambuteiajul din fața aeroportului, iar taximetriștii nu vor mai sta la ieșire să preia pasagerii”, a scris Andrei Spînu pe o rețea de socializare.

Oficialul a subliniat că Aeroportul Internațional Chișinău a emis un regulament care explică detaliat cum va decurge toată procedura. Totodată, în această săptămână va fi organizată o ședință cu reprezentanții companiilor de taxi unde va fi expus noul regulament.

Până în prezent, doar o singură companie de taxi avea permisiunea de a staționa în fața aeroportului. Contractul cu această companie nu a fost prelungit.

Foto simbol

img23000725

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!