ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Legea privind nediscriminarea a fost reexaminată

12:11 | 02.02.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 2 feb. /MOLDPRES/. Termenul de intrare în vigoare a Legii pentru modificarea unor acte normative cu scopul de a revizui cadrul legal privind nediscriminarea și asigurarea egalității a fost modificat de Legislativ, comunică MOLDPRES.

Documentul a fost reexaminat după ce în contextul procedurii de promulgare a Legii, Președintele Republicii Moldova a înaintat o obiecție legată de data intrării în vigoare a acesteia.

Revizuirea cadrului normativ privind nediscriminarea și asigurarea egalității a fost operată cu scopul de a înlătura deficiențele și a îmbunătăți mecanismele de protecție împotriva discriminării, precum și a asigura corespunderea cadrului național legal cu standardele internaționale în domeniu.

img23000832

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!