ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Legea care se referă la revizuirea cadrului normativ privind nediscriminarea a fost publicată în Monitorul Oficial

12:02 | 09.02.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 9 feb. /MOLDPRES/. Decretul de promulgare și Legea pentru modificarea unor acte normative (revizuirea cadrului normativ privind nediscriminarea și asigurarea egalității) a fost publicată în numărul de astăzi a Monitorului Oficial și a intrat în vigoare, comunică MOLDPRES.

Potrivit documentului, revizuirea cadrului normativ privind nediscriminarea și asigurarea egalității a fost elaborată cu scopul înlăturării deficienților și îmbunătățirea mecanismelor de protecție împotriva discriminării, precum și asigurarea corespunderii cadrului național legal cu standardele internaționale în domeniu.

Prezenta lege intră în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al Republicii Moldova. În termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare, Consiliul pentru egalitate va aduce actele sale normative în concordanță cu aceasta.

Sursa: monitorul.gov.md

img23001051

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!