ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a mulțumit Nataliei Gavrilița pentru sacrificiul și eforturile de a conduce țara într-o perioadă cu multiple crize

13:25 | 10.02.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 10 feb. /MOLDPRES/. Șeful statului Maia Sandu a mulțumit premierului Natalia Gavrilița pentru sacrificiul și eforturile enorme de a conduce țara într-o perioadă cu multiple crize, transmite MOLDPRES.

Președintele a anunțat că a luat act de demisia prim-ministrului Natalia Gavrilița. „În pofida unor provocări fără precedent, țara a fost guvernată responsabil, cu multă atenție și muncă dedicată. Avem stabilitate, pace și dezvoltare - acolo unde alții doreau război și faliment”, a scris Maia Sandu pe o rețea de socializare.

Șeful statului a subliniat că, în urma demisiei premierului, va avea consultări cu fracțiunile parlamentare și, ulterior, va desemna un candidat la funcția de prim-ministru.

 

img23001091

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!