ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a discutat cu premierul Norvegiei

20:03 | 18.02.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 feb. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat în cadrul Conferinței de la München despre efectele directe ale războiului din Ucraina asupra Republicii Moldova. Șefa statului a menționat că acestea se fac resimțite îndeosebi în sfera energetică, însă reușim să facem față acestor provocări cu ajutorul partenerilor noștri, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

 „La München, am discutat cu premierul Norvegiei, Jonas Gahr Støre, căruia i-am mulțumit în special pentru sprijinul acordat de către țara sa prin intermediul Fondului de reducere a vulnerabilității energetice pentru a oferi compensații cetățenilor noștri. La fel, am discutat despre amenințările de securitate la adresa noastră și din regiune”, a conchis președintele Maia Sandu.

În perioada 17-19 februarie, șefa statului, Maia Sandu, participă la Conferința de Securitate de la München.

Foto: Președinție

 

img23001324

img23001324

img23001324

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!