ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parcursul european al țării și aprofundarea cooperării moldo-americane au fost discutate de Dorin Recean și ambasadorul Kent D. Logsdon

12:16 | 24.02.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 24 feb. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Dorin Recean a purtat un dialog cu ambasadorul Statelor Unite la Chișinău, Kent D. Logsdon. Oficialii s-au referit la situația curentă din țară și din regiune, exprimându-și interesul pentru intensificarea cooperării moldo-americane pe un spectru larg de domenii, cum ar fi cel energetic, de securitate, infrastructură și economie, informează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

Premierul Dorin Recean a enumerat prioritățile Guvernului, precum și eforturile susținute ale autorităților pentru a menține pacea și securitatea în țară. De asemenea, șeful Executivului a vorbit și despre aprofundarea Dialogului Strategic cu Statele Unite ale Americii. 

Ambasadorul SUA la Chișinău, Kent D. Logsdon, a salutat învestirea în funcție a Guvernului condus de prim-ministrul Dorin Recean și a apreciat contribuția constantă a poporului american pentru cetățenii Republicii Moldova în promovarea democrației, bunăstării și, mai ales, în parcursul european al țării noastre.

Foto: Guvern

 

img23001527

img23001527

img23001527

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!