ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Gimnasta Iana Caraman a obținut medalia de argint la competițiile Grand Prix Miss Valentine, desfășurate în Estonia

19:37 | 27.02.2023 Categorie: Sport

Chişinău, 27 feb. /MOLDPRES/. Gimnasta Iana Caraman a obținut medalia de argint la exercițiul cu cercul și locul patru la exercițiul cu mingea, în categoria pre junioare, la competițiile internaționale de gimnastică ritmică Grand Prix Miss Valentine, care s-au desfășurat la Tartu, Estonia, în perioada 22-26 februarie curent, transmite MOLDPRES.

Potrivit Ambasadei Republicii Moldova în Estonia, o altă tânără gimnastă din lotul național Sofia Bulat s-a calificat în competițiile finale, în categoria junioare, la exercițiile cu măciucile și cu panglica.

Din echipa moldovenească, care a fost însoțită de către președintele Federației Naționale de Gimnastică Ritmică Victoria Federiuc, au mai făcut parte Polina Șliomscaia și Antonina Șargu și antrenoarele Marina Leușkina și Anna Sokolova.

Miss Valentine Tartu Grand Prix este considerată una dintre cele mai prestigioase competiții internaționale de gimnastică ritmică din lume. Republica Moldova a participat în premieră la ediția din acest an, unde au fost prezente cele mai bune sportive din 51 de țări.

Concursul internațional Miss Valentine, la care participă gimnaste din întreaga lume, se desfășoară anual. Prima ediție a competiției a avut loc acum 28 de ani.

Foto: Ambasada Republicii Moldova în Estonia

img23001597

img23001597

img23001597

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!