ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Dorin Recean l-a primit pe ambasadorul Marii Britanii la Chișinău, Steven Fisher

17:06 | 28.02.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 28 feb. /MOLDPRES/. Necesitatea fortificării relației moldo-britanice în spiritul parteneriatului strategic bilateral a fost discutată la întrevederea prim-ministrului Dorin Recean cu ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii, Steven Fisher, transmite MOLDPRES cu referire la direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

Prim-ministrul Dorin Recean a vorbit despre principalele priorități ale noului Guvern, fiind menționată asigurarea disciplinei și ordinii în instituțiile statului, dezvoltarea economică în beneficiul cetățenilor, asigurarea păcii și stabilității în țara noastră. 

Oficialii s-au referit la evoluțiile recente în domeniul de securitate regională și impactul războiului brutal al Federației Ruse împotriva Ucrainei. De asemenea, ambasadorul britanic a reiterat suportul autorităților de la Londra pentru obiectivele și prioritățile Cabinetului de miniștri.

Foto: Guvern 

img23001640

img23001640

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!