ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prim-ministrul Dorin Recean a adresat un mesaj cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii

10:51 | 08.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 8 mar. /MOLDPRES/. Premierul Dorin Recean a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, în care a evidențiat realizările sociale, politice și economice ale femeilor pentru o societate unită și prosperă, în care toți oamenii să-și poată realiza potențialul pe deplin, cu demnitate și respect, informează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului. 

Tot astăzi, prim-ministrul Dorin Recean s-a alăturat campaniei Asociației Femeilor Antreprenoare din Moldova: „Pentru o economie robustă, modernă, participarea femeilor în afaceri înseamnă utilizarea deplină a potențialului uman. Tratament egal, indiferent de gen, și oportunități egale pentru orice tip de ocupații înseamnă o societate prosperă”, a spus șeful Guvernului. 

Prim-ministrul Dorin Recean a lansat un apel pentru mediul de afaceri, instituțiile publice și întreaga societate să devină campioni ai schimbării, campioni ai egalității de gen, menționând că este o investiție în viitorul nostru, o investiție în cea mai prețioasă resursă pe care o avem - oamenii noștri. 

„Mă bucur că șase portofolii ministeriale în echipa mea sunt conduse de ministre profesioniste și personalități excepționale, iar în cadrul instituțiilor statului activează funcționare tehnocrate. 

Dragi femei, fiți fericite!”, a conchis premierul Dorin Recean.

Foto: Guvern

img23001870

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!