ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 2 000 de cărți vor ajunge în R. Moldova cu suportul DRRM

13:39 | 14.03.2023 Categorie: Cultură

Chişinău, 14 mar. /MOLDPRES/. Peste 2 000 de cărți vor ajunge în țara noastră cu suportul Departamentului român pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM), informează MOLDPRES.

Potrivit DRRM, cărțile vor fi transmise către Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă” din Chișinău, Biblioteca Publică Raională „Ion Druță” din Dondușeni, Biblioteca „Vasile Coroban” din comuna Camenca, raionul Glodeni, Facultatea de Arte Plastice și Design a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” și Muzeul Național de Artă al Moldovei din Chișinău.

Donațiile vin din partea Bibliotecii Județene ASTRA și a Muzeului Național Brukenthal și vor ajunge în Republica Moldova cu sprijinul DRRM. Acțiunile fac parte din strategia departamentului de la București de susținere a lecturii în limba română peste Prut.

Foto: DRRM

img23002032

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!