ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova va primi un ajutor suplimentar din partea UE, a anunțat președintele României

18:43 | 23.03.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 23 mar. /MOLDPRES/. Republica Moldova va primi un ajutor suplimentar consistent din partea Uniunii Europene. Anunțul a fost făcut astăzi la Bruxelles de președintele României, Klaus Iohannis, înainte de a participa la reuniunea Consiliului European de primăvară, transmite MOLDPRES.

Oficialul a punctat că este „inadmisibil ca Moldova să fie lăsată pradă unor dezinformări, unor atacuri hibride și unor amenințări verbale din partea Rusiei". „Un punct special pe care l-aș menționa: în concluzii, noi am reușit - colegele și colegii noștri s-au implicat foarte mult - am reușit să includem un pasaj relevant pentru Moldova. Moldova va primi un ajutor suplimentar, consistent, un sprijin din partea UE și acest lucru credem că este foarte important pentru Moldova, dar și pentru noi și pentru toată Europa, fiindcă este inadmisibil să lăsăm Moldova pradă unor dezinformări, unor atacuri hibride și unor amenințări verbale din partea Rusiei", a spus șeful statului, înainte de a participa la reuniunea Consiliului European de primăvară.

La Bruxelles se desfășoară, în zilele de 23 și 24 martie, reuniunea Consiliului European de primăvară.

Foto: europa.eu

img23002359

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!