ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul dezminte afirmațiile deputatului Marina Tauber

14:53 | 24.03.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 24 mar. /MOLDPRES/. Executivul dezminte afirmațiile deputatului fracțiunii Șor, Marina Tauber: “Încearcă să acopere în fața finanțatorilor eșecul protestelor plătite”, comunică MOLDPRES.

Potrivit purtătorului de cuvânt al premierului, Daniel Vodă, ”afirmațiile Marinei Tauber sunt false și fac parte dintr-un discurs constant de promovare a fricii și dezbinării în societate”.

El a adăugat că deputatul Partidului Șor “încearcă să acopere în fața finanțatorilor eșecul total al protestelor plătite” și a precizat că “instituțiile statului lucrează la prevenirea acestor provocări și țin situația sub control”.

Astăzi, vicepreședintele Partidului Șor, deputatul Marina Tauber, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că șeful statului, Maia Sandu, și prim-ministrul Dorin Recean, „pregătesc pentru data de 17 aprilie provocări militare la frontiera cu regiunea transnistreană, la care ar urma să participe cetățeni străini”.

img23002390

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!