ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În anul 2023, CCI va organiza peste 50 de târguri și expoziții în țară și peste hotare

09:11 | 25.03.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 25 mar. /MOLDPRES/. În anul 2023, Camera de Comerț și Industrie (CCI) va organiza 45 târguri și expoziții pe întreg teritoriul țării și cinci expoziții internaționale cu genericul „Republica Moldova Prezintă” în România, transmite MOLDPRES.

Președintele CCI, Sergiu Harea, a declarat la o conferință de presă că în acest an vor fi organizate mai multe expoziții la nivel local și regional, pentru a promova produsele autohtone. „CCI a aprobat Planul de acțiuni expoziționale pentru anul 2023 care include peste 45 de expoziții și târguri în țară și peste hotare. Marea majoritatea a evenimentelor vor fi organizate în partea de nord a Republicii Moldova. În acest an, împreună cu mediul de afaceri din țară am decis să lansăm expozițiile cu genericul „Produs de Soroca”, „Produs de Hâncești”, „Produs de Bălți” - pentru a susține și promova producătorii autohtoni la nivel local”, a punctat șeful CCI.

Sergiu Harea a adăugat că lista evenimentelor expoziționale organizate de CCI în 2023 a fost stabilită în urma discuțiilor cu antreprenorii, care au solicitat desfășurarea mai multor expoziții pentru a fi mai aproape de consumatorii lor. „Am început anul printr-un eveniment extraordinar, expoziția „Fabricat în Moldova”. În cadrul discuțiilor cu antreprenorii, aceștia au solicitat să continuăm cu expoziții la nivel regional pentru a fi în contact direct cu consumatorii. Totodată, mulți producători au solicitat să mergem cât mai mult în România, pentru a-și promova produsele și a identifica parteneri de afaceri”, a afirmat Sergiu Harea.

CCI este cea mai mare asociație de business din Moldova, care reunește peste 1100 membri, întreprinderi mari, mici și mijlocii din toate ramurile economiei naționale.

img23002405

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!