ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Alegeri în UTA Găgăuzia: CEC a acreditat 10 observatori internaționali

14:45 | 31.03.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 31 mar. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală (CEC) a acreditat astăzi 10 observatori internaționali pentru monitorizarea alegerilor guvernatorului (bașcanului) UTA Găgăuzia și a alegerilor parțiale pentru Adunarea Populară a UTA Găgăuzia din 30 aprilie curent, transmite MOLDPRES.

Potrivit CEC, cinci persoane acreditate în calitate de observatori internaționali sunt din partea Consulatului General al Republicii Turcia la Comrat. Alte cinci persoane acreditate sunt din partea Ambasadei Regatului Suediei în Republica Moldova.

Persoanele acreditate își vor desfășura activitatea în condițiile legislației Republicii Moldova.

De asemenea, în cadrul ședinței, CEC a confirmat persoana responsabilă de finanțe din partea Partidului Politic Noua Opțiune Istorică.

Foto simbol

img23002634

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!