ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul invită la programul „Celebrăm Europa împreună”, care se va desfășura la Grădina Botanică pe data de 9 mai

13:22 | 08.05.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 8 mai. /MOLDPRES/. Guvernul Republicii Moldova organizează pe data de 9 mai, de la ora 11:00 până la ora 15:00, în Grădina Botanică Națională „Alexandru Ciubotaru”, programul pentru copii: „Celebrăm Europa împreună”, transmite MOLDPRES.

Potrivit Direcţiei comunicare și protocol a Executivului, Ziua Europei simbolizează pacea și unitatea pe continentul european. Cu ocazia acestui eveniment, Guvernul invită cetățenii să viziteze Grădina Botanică din capitală în cadrul unui eveniment pentru copii cu expoziție de meșteșugari, program artistic din partea corului militar Credo, ateliere și activități pentru copii, expoziție a tehnicii de intervenție și criminalistică, spectacol din partea serviciului chinologic și al echipei canine, dar și alte surprize.

Intrarea pe teritoriul Grădinii Botanice este liberă, iar primii 3000 de vizitatori vor primi înghețată gratuită.

„Celebrăm Europa împreună” - de 9 mai suntem solidari pentru pace.

Foto: Guvern

img23003649

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!