ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

100 de copii și tineri au fost selectați pentru a participa la Programul DOR

10:18 | 12.05.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 12 mai. /MOLDPRES/. Un număr de 100 de copii și tineri au fost selectați pentru a participa la ediția curentă a Programului DOR Diasporă*Origini*Reveniri, care se va desfășura în perioada 8-17 august, sub patronajul Guvernului, transmite MOLDPRES.

Potrivit Cancelariei de Stat, în acest an, vor participa copii și tineri din 22 de state, printre care: Italia, Germania, Cehia, Rusia, Elveția, România, Franța, Belgia, Grecia, Spania, Regatul Țărilor de Jos, Turcia, Irlanda, Ucraina, Canada, Marea Britanie, Austria, Iordania, Portugalia, Georgia, Norvegia și R. Moldova.

Fiecare solicitant va fi informat individual referitor la participarea în cadrul Programului DOR.

„DOR” este unicul Program guvernamental ce are menirea de a sensibiliza copiii și tinerii privind păstrarea identității culturale, naționale și respectiv, de a crea legături emoționale cu țara de origine – Republica Moldova.

Foto simbol

img23003775

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!