ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipele mobile de medici specialişti vor oferi consultații gratuite în mai multe localități din Ungheni și Glodeni

13:25 | 15.05.2023 Categorie: Regiuni

Chişinău, 15 mai /MOLDPRES/. În perioada 15-19 mai, echipele mobile de medici specialişti se vor afla în mai multe localități din raioanele Ungheni și Glodeni. Adulții vor putea face gratuit examenul radiologic al cutiei toracice, iar copiii vor beneficia de servicii stomatologice, transmite MOLDPRES.

Potrivit Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină, săptămâna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în mai multe localități din raionul Ungheni: Sculeni - 15 mai, Cioropcani - 16 mai, Măcărești și Costuleni - 17 mai, Pârlița - 18 mai și Cornești - 19 mai.

În același timp, servicii medicale stomatologice vor fi oferite copiilor în localitățile: Hârcești (Ungheni) - pe 15 mai, Sinești (Ungheni) - în perioada 16-18 mai, Limbenii Noi (Glodeni) - pe 15 și 16 mai și în Ustia (Glodeni) - în zilele de 17 și 18 mai.

Consultaţiile sunt acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al CNAM.

Foto simbol

img23003859

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!