ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ordinea de zi a ședințelor plenare din 25-26 mai a fost completată

17:33 | 19.05.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 19 mai /MOLDPRES/. La ședința de astăzi, membrii Biroului permanent al Parlamentului au aprobat suplimentul la ordinea de zi a ședințelor plenare din zilele de 25 și 26 mai, informează MOLDPRES.

În această perioadă deputații vor examina, în prima lectură, modificări la mai multe acte normative: Legea concurenței, Legea cu privire la activitatea editorială, Legea privind răspunderea civilă și cerințele de asigurare a operatorilor aerieni și a celor de aeronave, precum și Legea privind aplicarea testării la detectorul comportamentului simulat (poligraf). Pe ordinea de zi au mai fost incluse proiectul de lege privind supravegherea pieței și conformitatea produselor și proiectul Codului funciar, care vor fi examinate în prima lectură.

La următoarele ședințe plenare, deputații vor examina, în a doua lectură, inițiativele legislative de modificare a Legii cetățeniei Republicii Moldova și a Legii privind statutul ofițerului de informații și securitate.

Tot la ședința de astăzi, Biroul permanent a susținut inițiativa președintelui Legislativului, Igor Grosu, de inițiere a procedurii de retragere a Republicii Moldova din Acordul privind Adunarea Interparlamentară a Comunității Statelor Independente.

Foto: Parlament

img23004050

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!