ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Expoziția „Republica Moldova Prezintă” a fost organizată în premieră în orașul Cluj din România

14:47 | 22.05.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 22 mai. /MOLDPRES/. Peste 20 de antreprenori autohtoni au participat la Expoziția „Republica Moldova Prezintă”, care a fost organizată în premieră în orașul Cluj-Napoca din România. Expoziția s-a desfășurat în Parcul Central „Simion Bărnuţiu”, în cadrul evenimentului „Zilele Clujului” organizat în perioada 18-21 mai, transmite MOLDPRES. 

Președintele Camerei de Comerț și Industrie (CCI), Sergiu Harea, a declarat că produsele fabricate în Moldova sunt calitative, competitive și merită să fie cunoscute în cât mai multe regiuni din România. „Din anul 2016, CCI organizează, tradițional, participarea companiilor autohtone la Expoziția „Republica Moldova Prezintă” în România. Am fost la Iași, Brașov, Baia-Mare, Ploiești, iar anul acesta, în premieră, am ajuns și la Cluj-Napoca. Pentru noi ca organizatori, dar și pentru antreprenorii autohtoni, este o mare bucurie și mândrie, totodată, pentru că suntem așteptați cu ardoare, de fiecare dată în România. Mulțumesc partenerilor pentru suport, și desigur, participanților care ne reprezintă țara cu mândrie”, a spus Sergiu Harea.

Ediția din acest an este organizată de CCI, cu suportul Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, Ambasada Republicii Moldova în România, Primăria Cluj-Napoca, Consiliul local Cluj-Napoca și Asociația Meșteșugarilor Cluj-Napoca.

În luna iunie, expoziția „Republica Moldova Prezintă” se va desfășura la Brașov, România. În acest an, CCI a planificat organizarea a 50 de târguri și expoziții atât în Republica Moldova, cât și peste hotarele țării.

Foto: CCI

img23004105

img23004105

img23004105

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!