ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrul Național ”Satiricus I.L. Caragiale” efectuează un turneu la Suceava

14:36 | 24.05.2023 Categorie: Cultură

Chişinău, 24 mai. /MOLDPRES/. În perioada 23-25 mai, Teatrul Național ”Satiricus” I.L. Caragiale” din Chișinău efectuează un turneu la Suceava, România, unde participă la Festivalul Internațional Zilele Teatrului „Matei Vișniec” din acest oraș, informează MOLDPRES.

Solicitat de agenție, directorul instituției, Alexandru Grecu a menționat că, la acest festival, teatrul participă cu două spectacole: ”Hamlet” de William Shakespeare și ”Doctor de femei” de Georges Feydeau, ambele fiind montate de el. ”Ieri, 23 mai, am prezentat spectacolul "Hamlet”. La eveniment au participat peste 500 de persoane, care au făcut ca sala pusă la dispoziție să fie neîncăpătoare pentru tot publicul prezent. Spectacolul a fost primit cu ropote de aplauze. Astăzi, la 18.00, în Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava, vom juca spectacolul ”Doctor de femei”. Sperăm că ne vom bucura de același succes la public”, a mai spus Alexandru Grecu.

Festivalul Internațional Zilele Teatrului „Matei Vișniec” Suceava se desfășoară în perioada 18-28 mai.

 

img23004180

img23004180

img23004180

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!