ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Zeci de stații de așteptare vor fi construite pentru pasageri pe drumurile publice

15:39 | 26.05.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 26 mai. /MOLDPRES/. În baza Programului privind repartizarea mijloacelor Fondului rutier pentru drumurile publice naționale pe anul 2023, aprobat prin Hotărâre de  Guvern, Administrația de Stat a Drumurilor (ASD) a elaborat un subprogram, care prevede construcția a 33 de pavilioane auto pentru pasageri pe drumurile publice naționale, în intravilanul și extravilanul localităților, transmite MOLDPRES.

Potrivit ASD, locațiile de amplasare a stațiilor de așteptare au fost selectate în baza solicitărilor din partea autorităților publice locale din toate raioanele republicii.

„De asemenea, pavilioanele auto urmează a fi construite până la sfârșitul anului 2023, iar pentru moment suntem la etapa de proiectare a acestora. Valoarea estimativă a lucrărilor de construcție va constitui circa 4 mln 500 mii lei, bani alocați din mijloacele Fondului Rutier”, indică sursa citată.

Foto: ASD


 

img23004275

img23004275

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!