ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO Delegațiile oficiale care au participat la Summitul CPE au început să părăsească Castelul Mimi

18:36 | 01.06.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 1 iun. /MOLDPRES/. Delegațiile oficiale care au participat la Summitul Comunității Politice Europene (CPE) au început să părăsească Castelul Mimi, transmite MOLDPRES.

Evenimentul este pe final. Majoritatea întrevederilor oficiale deja au avut loc, iar șefii delegațiilor au făcut declarații de totalizare și prezentare a rezultatelor discuțiilor.

Pe parcursul evenimentului, declarații au fost făcute și de miniștrii moldoveni. Aceștia au anunțat că discuțiile cu mai multe delegații vor continua și pe parcursul zilei de mâine.

Republica Moldova găzduiește astăzi cel mai important eveniment politic din istoria sa – Summitul CPE, care întrunește circa 50 de șefi de state, prim-miniștri și înalți oficiali europeni pentru a discuta despre pace, securitate, energetică și conectivitate.

img23004465

img23004465

img23004465

img23004465

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!