ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Atenție călători: pe 13 iunie, timp de trei ore, postul vamal Sculeni își va sista activitatea

14:44 | 09.06.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 9 iun. /MOLDPRES/. Serviciul Vamal a anunțat astăzi că la data de 13 iunie 2023, în intervalul orelor 7:00 - 10:00, în postul vamal Sculeni vor fi desfășurate lucrări de trasare a cablurilor 10kV. În această perioadă, activitatea postului vamal va fi sistată, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, lucrările sunt realizate în contextul implementării proiectului de reabilitare și modernizare a Postului Vamal Sculeni. Acțiunile se impun pentru asigurarea conectării tuturor rețelelor electrice la generatorul nou instalat, ceea ce va permite conectarea ulterioară la rețelele electrice exterioare.

Serviciul Vamal recomandă călătorilor să opteze pentru un alt punct de trecere situat pe frontiera moldo-română: PTF Cahul, PTF Leușeni, PTF Giurgiulești, PTF Leova.

Foto: Serviciul Vamal

img23004650

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!