ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a început discuțiile publice despre inițiativa de creare a Centrului Național de Apărare Informațională și Combatere a Propagandei 

19:32 | 15.06.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 iun. /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu a discutat cu mai mulți reprezentanți ai partenerilor de dezvoltare și ai societății civile despre crearea Centrului Național de Apărare Informațională și Combatere a Propagandei, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.  

Șefa statului a vorbit despre scopul creării Centrului, atribuțiile sale de bază și cum acesta va preveni și combate dezinformarea și propaganda. Participanții au venit cu sugestii pentru îmbunătățirea proiectului de lege. Procesul de consultări va continua în următoarele săptămâni. 

Proiectul de lege poate fi accesat aici: www.presedinte.md/app/webroot/uploaded/proiect%20-de%20lege-%20PATRIOT.pdf

Foto: Președinție

img23004819

img23004819

img23004819

img23004819

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!