ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Bărbatul din Tadjikistan, învinuit de dublul omor de la Aeroport, a primit 30 de zile de arest preventiv

13:51 | 03.07.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 3 iul. /MOLDPRES/. Bărbatul din Tadjikistan, învinuit de dublul omor de la Aeroportul Internațional Chișinău, a primit 30 de zile de arest preventiv, transmite MOLDPRES.

Potrivit Procuraturii Generale, decizia a fost luată la solicitarea Procuraturii municipiului Chișinău.

„În continuare, Procuratura Generală se află în proces de discuții și schimb de informații cu autoritățile din Tadjikistan pentru cercetarea  cauzei. Investigațiile pe dosar sunt în plină desfășurare, iar societatea urmează să fie informată despre evoluțiile majore, cu respectarea principiului confidențialității urmăririi penale”, se menționează într-un comunicat de presă al Procuraturii Generale.

Două persoane - un polițist de frontieră și un angajat din securitatea aeroportuară au murit în seara zilei de vineri, 30 iunie, pe Aeroportul Internațional Chișinău, după ce au fost împușcate de un cetățean străin, căruia nu i-a fost admisă intrarea pe teritoriul țării. Învinuitul a fost rănit în timpul reținerii. În prezent, acesta este internat în spital și primește îngrijiri medicale. 

img23005291

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!